JIJ & WOERDY

JEUGDKONINGIN EN HOFDAMESZe wisten het al een tijdje, maar pas eind april werd bekend gemaakt dat Bente de Bruijn, Sanne van der Stoel en Mirella Vink samen het Koningstrio van de 64e VakantieWeek vormen. Bente zal als Jeugdkoningin het middelpunt zijn, geassisteerd door haar beide Hofdames Sanne en Mirella.

Jeugdkoningin Bente was vroeger al van jongs af te vinden op het Exercitieveld. Ze kijkt enorm uit naar de VakantieWeek. ‘Het gaat een pittige maar superleuke week worden,’ aldus een gemotiveerde Bente.

Het lijkt Sanne erg leuk om Hofdame te zijn. ‘Ik kom graag onder de mensen en vind het vooral leuk om kinderen te vermaken.’ Ze verwacht dat de bezoekjes aan het ziekenhuis en de verzorgingshuizen de meest indruk op haar zullen maken.

Drie jaar geleden maakte Mirella al van dichtbij mee wat er allemaal bij komt kijken om Hofdame te zijn. Haar zus was toen een van de twee Hofdames. ‘Dat heeft toen heel veel positieve indruk gemaakt en mij gemotiveerd om dit jaar te solliciteren.’

Benieuwd naar de belevenissen van het Koninklijk Trio? Volg ze dan ook via hun eigen Facebookpagina (facebook.com/koninklijktrio).